Bestil tid til en velvære behandling hos ForkæleRiget og bliv forkælet med en lækker negle, vippe, voks eller spray tan behandling i Ribe.

telefon: 23 95 66 41
info@forkaeleriget.dk

Med disse tricks og vores professionelle spray tan i Ribe, kan du opnå en naturlig men utroligt flot kulør. Og det er slet ikke bøvlet!

Inden du overhovedet begynder at komme farve på kroppen og i ansigtet så er det vigtigt, uanset om du beslutter dig for selv, at begive dig ud i et selvbruner “eventyr”, eller om du vælger, at besøge ForkæleRiget for en professionel spray tan behandling.

Så er det yderst vigtigt at forarbejdet på din krop og ansigt er gjort, så vi opnår det flotteste og mest naturlige resultat. (bare rolig du bliver brun).

  • Dagen før du skal besøge ForkæleRiget til en spray tan behandling i Ribe, skal du exfoliere din krop i badet, dette kan gøres med et af vores exfolierings produkter, eller en svamp der er lavet til opgaven.
  • Ved ankomst er det vigtigt, at du ikke har make up eller parfume på, da dette vil forringe brunings processen.
  • Før spray behandlingen starter, er det vigtigt at du følger anvisningerne nøje.
  • Efter en spray tan behandling, må du først gå i bad efter 7 – 8 timer og gå med løstsiddende tøj, så brunings processen ikke bliver forstyrret.
  • Efterfølgende for, at beholde den flotte kulør og forlænge er det, at foretrække at bruge en tan extender, en fugtigheds lotion der går ind og forlænger din smukke nye farve.