Bestil tid til en velvære behandling hos ForkæleRiget og bliv forkælet med en lækker negle, vippe, voks eller spray tan behandling i Ribe.

telefon: 23 95 66 41
info@forkaeleriget.dk

Uanset om du har gele negle, shellac eller dine egne naturlige negle, så er dette trick yderst vigtigt for dig der ønsker smukke og velplejede negle.

Nøglen til et sæt flotte og sunde negle, uanset om det er dine naturlige eller kunstige negle, så er Solaroil svaret på det. Solaroil der er den eneste olie, der dokumenteret kan trænge igennem en kunstig negl. Solaroil bruges både til Naturlige, gele, akryl og shellac negle, da solaroil går ind og fugter neglen, hvilket betyder at dine negle holder sig smidige og formindsker chancen betydeligt for, at knække eller løfte sig.

Har du allerede tørre eller flossede negle, så kan solaroil hjælpes med Cuticle eraser, der blødgør dine tørre neglebånd.

Det anbefales at du påfører Solaroil på dine negle 2-3 gange dagligt, men som vi også siger, se hver gang du tager det på som en sejr, da 1 gang dagligt er bedre end 0.